About Me

Hoi!  Ik ben Pascalle, 28 jaar en woon in het altijd gezellige Utrecht. Ik ben afgestudeerd als diëtiste en mede door mijn kennis over voeding heb ik er voor gekozen om mijn “Passie” met dit feel-good blog te verwezenlijken.

Ik ben echt een foodie; ben gek op koken, gerechten bedenken, combinaties uitproberen en gezellig eten. Door mijn achtergrond ben ik mij ook bewust van wat ik maak, eet en de voedingsstoffen die ik binnen krijg. Door dit alles te combineren heb ik een eigen levensstijl ontwikkeld waarbij genieten de belangrijkste drijfveer is. Ik vind dat niet alleen bewust en gezond eten onder een feel-good life vallen, maar dat ook andere factoren hierbij een rol spelen. Daarom wil ik met dit blog een totaal plaatje creëren waarin ik jullie wil inspireren met mijn passie voor voeding, gecombineerd met andere dingen waar ik gelukkig van word.

Dus ben jij opzoek naar inspiratie voor een feel-good life met heerlijke gezonde recepten, ultiem comfordfood en andere gezellige tips en informatie? Dan ben je hier aan het juiste adres. Have a cosy and feel-good life!

Liefs, Pascalle